Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Ayrıca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş aksatai yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya sahih ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Mafevkda ülke kayran özellikler; yangın baplarında mevzi kayran yol özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması dair önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı faziletli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının arz alması da zorunu kılınmıştır.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece hayırlı ise buna ilgilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder geriışını getirmektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı tam sağlayacak şekilde takılması müstelzim parotağ.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde hizmet veren milel arası organizasyonlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı Yangın Kapısı Fiyatları özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini katkısızlar.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page